Producător: Editura SPER
Model: 9789738383623
Cod Produs: 11298
Disponibilitate: Stoc Limitat
179Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 
Suntem aici

Consilierea alternativa prin realizare de filme-un program ptr adolescenti Citeste online descrierea

In literatura de specialitate recenta se vorbeste despre o anumita modificare a profilului adolescentului. Astfel, comparativ cu adolescentii de acum cativa ani, cei de acum au unele trasaturi aparte. Se maturizeaza mai rapid, sunt mai pragmatici si mult mai orientati spre activitati practice. La fel de evidenta este cresterea ponderii copiilor si adolescentilor care se confrunta intr-un grad mai mare sau mai mic cu neglijarea parentala.

Incercarea de a crea grupuri de suport bazate pe metodele experientiale clasice s-a confruntat si ea cu dificultati. Astfel, daca adolescentii accepta cu placere tehnici bazate pe desen si modelaj in consilierea individuala, nu acelasi lucru se intampla in grup. In plus, exista la adolescentii carentati afectiv mari reticente in a vorbi despre problemele din familie de fata cu colegii. Aceasta pentru ca, pe de o parte, adolescentii nu vor sa vorbeasca despre lucruri dureroase de fata cu colegii, pentru ca se tem sa nu devina vulnerabili, iar pe de alta parte, foarte multi dintre ei dispun in mod real de capacitati de autoexprimare verbala slabe, din cauza unui vocabular foarte restrans. 

Din acest motiv, am dezvoltat un program de consiliere alternativa prin metode care corespund intereselor si preocuparilor acestor copii. Lucrarea de fata va cuprinde descrierea amanuntita a programului de consiliere alternativa prin realizarea de filme si desfasurarea catorva astfel de grupuri in medii diferite. 

Vezi si produse asemanatoare la Consilierea alternativa prin realizare de filme-un program ptr adolescenti

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Alti cumparatori au cumparat