Producător: Editura Polirom
Model: 9789736819285
Cod Produs: 29494
Disponibilitate: Stoc Limitat
339Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 
Suntem aici

Credo. Ghid istoric si teologic al crezurilor si marturisirilor de credinta in traditia crestina, Jaroslav Pelican Citeste online descrierea

Monografie comprehensiva dovedind o exceptionala eruditie, Credo este rezultatul unei activitati de cercetare academica a crezurilor si marturisirilor de credinta pe care autorul a desfasurat-o vreme de 60 de ani. Actualul volum constituie sinteza acestei activitati si abordeaza chestiunile esentiale legate de simbolurile de credinta: originea crezurilor; rolul lor religios, dar si politic; cum se raporteaza acestea la institutiile si cultul crestin; cum ne ajuta in studierea istoriei celor mai importante confesiuni crestine.

„Lucrare de mare eruditie, pe care luciditatea prozei lui Pelikan o face totusi accesibila publicului larg.” (Luke Timothy Johnson)

„O lucrare de o profunda perceptie si generozitate ecumenica, rezultatul unui studiu extraordinar.” (Robert Louis Wilken)

„Credo dovedeste inca o data de ce Jaroslav Pelikan, un erudit pasionat, este cel mai mare teolog istoric al timpului nostru.” (Lawrence S. Cunningham)

„Indispensabila... Este putin probabil ca o asemenea realizare sa poata fi depasita.” (Donald K. McKim)

Vezi si produse asemanatoare la Credo. Ghid istoric si teologic al crezurilor si marturisirilor de credinta in traditia crestina, Jaroslav Pelican

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Alti cumparatori au cumparat