Model: 9786069434208
Cod Produs: 49485
Disponibilitate: Stoc Limitat
429Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 
Suntem aici

Citeste online descrierea produsului Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii

Dr. Neufeld a numit acest fenomen "orientare de la egal la egal", si se refera la tendinta copiilor si tinerilor de a cauta la colegii lor de generatie un sistem de valori morale, identitate si coduri de comportament. Orientarea copiilor catre cei de aceiasi varsta cu ei submineaza coeziunea familiei, otraveste atmosfera scolara si favorizeaza un comportament agresiv, ostil si o sexualizare de la varste foarte mici.

 

Acest tip de comportament conduce la hartuirea sexuala, violenta juvenila si fenomenul de bullying din curtea scolii; efectele indepartarii de se pot vedea in infractionalitatea crescuta. Din pacate, parintii nu iau atitudine decat atunci cand situatia este aproape tragica.

 

Conceptele, principiile si sfaturile practice din Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii le vor arata parintilor cum pot satisface nevoia innascuta a copiilor de a-si gasi directia si de a se raporta la o autoritate pentru a primicaldura, atentie si dragoste.

Vezi si produse asemanatoare la Cum sa ne pastram copiii aproape. De ce parintii trebuie sa fie mai importanti decat prietenii

Caracteristici carte
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Alti cumparatori au cumparat