Producător: Editura Litera
Cod produs: 9786066861403
Disponibilitate: Stoc Limitat
309Lei
 livrare gratuita in or. Chisinau
 livrare in toata Moldova +39 lei
 livrare prin curier direct la usa
 
 
Suntem aici

SUCURI, SMOOTHIES SI ALTE BAUTURI DELICIOASE. 160 DE RETETE PENTRU A VA POTOLI SETEA DE SANATATE Citeste online descrierea

 • Autori: Suzannah Olivier, Joanna Farrow
  Tip Coperta: Broșată
 • Format: 228 x 297
 • Nr. pagini: 256

  Sucuri, smoothies și alte băuturi delicioase este un ghid ilustrat al celor mai îmbietoare băuturi pe care le puteți prepara acasă.

  În prima parte a cărții se prezintă pe larg echipamentul necesar pentru prepararea amestecurilor, cu sfaturi prețioase privind achiziționarea corectă a tuturor ustensilelor. Se oferă detalii privind fructele, legumele și alte ingrediente (de exemplu, alcool sau ciocolată, pentru adevăratele momente de relaxare și răsfăț) care intră în componența amestecurilor pe care le veți pregăti. Accentul se pune  pe beneficiile pe care le au acestea pentru sănătate și felul în care ar trebui să le combinați pentru a obține cele mai bune rezultate.

  Rețetele propriu-zise, grupate în partea a doua a cărții, sunt accesibile, simplu și rapid de preparat. Cartea este foarte practic organizată, pentru a putea găsi imediat rețetele care v-ar putea fi de folos, de pildă dacă dați o petrecere și aveți de gând să vă surprindeți plăcut invitații sau dacă celor mici li se face sete și vreți să le oferiți pe loc un smoothie sănătos și răcoritor, în locul sucurilor carbogazoase din comerț, atât de nocive pentru sănătate. Iar ilustrațiile excelente vă vor îmbia să încercați, rând pe rând, toate rețetele!

  Autoarea Suzannah Olivier, jurnalistă și nutriționistă, a scris multe lucrări pe teme de nutriție și sănătate, unele dintre ele ajungând bestselleruri. Amintim aici The Breast Cancer Prevention and Recovery DietDetox ManualFresh and Raw: Eat Your Way to Health and VitalityWhat Should I Feed My Baby?Food Medicine.

 •  

Vezi si produse asemanatoare la SUCURI, SMOOTHIES SI ALTE BAUTURI DELICIOASE. 160 DE RETETE PENTRU A VA POTOLI SETEA DE SANATATE

Caracteristici carte
Anul editiei 2013
Colectie Gastronomie
Dimensiuni 228x297
Greutatea 1.13kg
Numarul paginilor 256
Tipul copertei Brosata
Limba Romana

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Alti cumparatori au cumparat