Politica de returnare

Bunurile achiziționate prin intermediul site-ului,le puteți returna în termen de 14 zile de la data achiziționării sau primirii ordinului, daca sunt salvate proprietatile initiale de prezentare si calitatea produselor, precum și dovada de cumpărare - bonul de plata.

Regulament

Întoarcerea produselor este posibilă numai în condiții de funcționalitate a produslui și de prezentare (fără urme de utilizare și uzură, prezența originala a produsului si ambalajului intact și a etichetelor).

Declarațiile sunt alcătuite pe baza unei cereri completate și bonul de casa, confirmând faptul și condițiile de cumpărare.

Termenul de returnare a fondurilor depinde de modul în care a fost platit și returnarea nu va dura mai mult de 10 zile de la data primirii bunurilor returnate la depozit.

Pentru luarea în considerare a cererii de rambursare trebuie să trimite-ti bunurile și documente: o cerere completat de rambursare (inclus cu fiecare comandă), copie a buletinului, bonul de plata: mun.Chișinău, Republica Moldova MD-2012  str. Puşkin 22, of. 515

Produsele cu defecte / configurarea incorectă trebuie să fie returnate la noi cu etichetele originale și în ambalajul original.

În cazul returnării de bunuri de o calitate necorespunzătoare, vom achita costurile de trimitere a mărfurilor înapoi la noi.

În cazul în care au fost plătite în avans a mărfurilor reintroduse, rambursarea se face pe card, care a fost în prealabil, care a fost facturat.

Unele categorii de mărfuri nu pot fi returnate și schimbate, conform legilor RM, după cum urmează:

Obiecte de igienă personală (piepteni, agrafele, bigudiuri de par, peruci și alte produse similare).

Textile (bumbac, in, mătase, lână și sintetic țesături, articole nețesute, cum ar fi țesături - benzi, panglici, dantele, etc).

Parfumuri si produse cosmetice.

Confectii si tricotaje (lenjerie de corp, ciorapi).

Produse și materiale în contact cu produsele alimentare, fabricate din materiale polimerice, inclusiv de unică folosință (ustensile si accesorii de masă și bucătărie, containerele și materialele de ambalare pentru depozitare și transport de produse alimentare).

Metale prețioase și pietre prețioase, metale prețioase placate cu pietre semi-prețioase și sintetice.

Daca aveti intrebari legate de returnare adresati-va: [email protected]