Производитель: Editura Litera
Модель: 9786066863742
Cod Produs: 19146
Наличие: Кол-во Ограничено
669Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

30 DE MILENII DE PICTURA. 1000 DE PICTURI CELEBRE, Joseph Manca читать онлайн описание

O adevărată călătorie prin timp și spațiu, prin artă și istorie, un ghid splendid ilustrat care vă oferă o viziune globală a evoluției picturii. De la picturile rupestre din grotele de la Lascaux la Madonele Renașterii italiene, de la inovatoarele tablouri ale impresioniștilor la pânzele provocatoare ale Pop Art, 30 de milenii de pictură reunește cele mai reprezentative opere picturale, punctând decisiv evoluția artei din preistorie până în prezent.

Cuprinzând o selecție de exact 1 000 de picturi de pe toate continentele, aceste comori culturale sunt prezentate în contextul lor istoric, împreună cu explicații, citate și biografii a 100 dintre cei mai influenți artiști ai umanității.
O resursă culturală și educațională documentată și scrisă pentru publicul larg, această carte ne invită să analizăm interacțiunea dintre istorie și artă, influența reciprocă pe care au avut-o în timp artiștii de toate orientările, precum și viitorul picturii. O carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui.

Посмотри и похожие товары для 30 DE MILENII DE PICTURA. 1000 DE PICTURI CELEBRE, Joseph Manca

Характеристики книги
Вес в упаковке 2.08kg
Год издание 2013
Колекция Pictura
Количество страниц 544
Переплет Твердый переплет
Размер 185x230
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!
Alti cumparatori au cumparat