Производитель: Editura Polirom
Модель: 9789736819285
Cod Produs: 29494
Наличие: Кол-во Ограничено
339Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Credo. Ghid istoric si teologic al crezurilor si marturisirilor de credinta in traditia crestina, Jaroslav Pelican читать онлайн описание

Monografie comprehensiva dovedind o exceptionala eruditie, Credo este rezultatul unei activitati de cercetare academica a crezurilor si marturisirilor de credinta pe care autorul a desfasurat-o vreme de 60 de ani. Actualul volum constituie sinteza acestei activitati si abordeaza chestiunile esentiale legate de simbolurile de credinta: originea crezurilor; rolul lor religios, dar si politic; cum se raporteaza acestea la institutiile si cultul crestin; cum ne ajuta in studierea istoriei celor mai importante confesiuni crestine.

„Lucrare de mare eruditie, pe care luciditatea prozei lui Pelikan o face totusi accesibila publicului larg.” (Luke Timothy Johnson)

„O lucrare de o profunda perceptie si generozitate ecumenica, rezultatul unui studiu extraordinar.” (Robert Louis Wilken)

„Credo dovedeste inca o data de ce Jaroslav Pelikan, un erudit pasionat, este cel mai mare teolog istoric al timpului nostru.” (Lawrence S. Cunningham)

„Indispensabila... Este putin probabil ca o asemenea realizare sa poata fi depasita.” (Donald K. McKim)

Посмотри и похожие товары для Credo. Ghid istoric si teologic al crezurilor si marturisirilor de credinta in traditia crestina, Jaroslav Pelican

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!
Alti cumparatori au cumparat