Производитель: Editura Girasol
Модель: 9789731915319
Cod Produs: 9117
Наличие: Нет в наличии
79Lei
 Бесплатная доставка в Кишиневе
 Доставка по всей Молдове +39 лей
 Доставка курьером лично в руки
 
 

Povesti bilingve - Tom degetel eng. читать онлайн описание

Intamplarile prin care trec Tom Degetel si fratii lui te vor tine cu sufletul la gura, de la inceput si pana la sfarsit. Savureaza o poveste plina de curaj, redata in limbile romana si engleza, si imbogateste-ti vocabularul.

Do you speak English? Would you like to read a story? Daca raspunsul copiilor la aceste doua intrebari este afirmativ, atunci ei vor petrece clipe de neuitat alaturi de cartile din colectia Povesti bilingve: romana-engleza. 
Create cu scopul de a-i ajuta pe copii sa isi dezvolte cunostintele de limba engleza, volumele prezinta cate o poveste in ambele limbi. Textele sunt usor de urmarit si comparat, deoarece sunt redate alaturat: fiecare paragraf in limba romana este urmat de acelasi paragraf in limba engleza, fie in interiorul aceleiasi pagini, fie pe pagini asezate fata in fata. Citind si comparand cele doua variante de text, copilul isi imbunatateste vocabularul si se familiarizeaza deja cu diferentele de limbaj. El va invata cum sa spuna in engleza atat cuvinte pe care le poate folosi in vorbirea de zi cu zi, cat si cuvinte specifice povestilor de odinioara. Ilustratia de exceptie da un plus de valoare colectiei.

Посмотри и похожие товары для Povesti bilingve - Tom degetel eng.

Характеристики книги
Язык Румынский

Написать отзыв

Внимание: HTML не переведен!
Alti cumparatori au cumparat