Производитель: Editura Curtea veche
Модель: 5948486006695
Cod Produs: 3268

Tehnici de a vinde. Dale Carnegie читать онлайн описание

Produs publicat in 2005 la Curtea Veche
Colectia Seria Dale Carnegie
Traducator: Dan Criste
Tip coperta: Brosata
Format: 155x220
Numar pagini: 320


Continuand munca celui mai faimos scriitor si formator motivational, Dale Carnegie, firma de training Dale Carnegie & Associates este astazi una dintre cele mai importante din intreaga lume. Cursurile tinute aici au devenit o importanta etapa de pregatire in cariera oricarei persoane preocupate de succesul profesional.

Cartea de fata este primul curs al Dale Carnegie & Associates publicat in limba romana - un indrumar eficient, structurat logic, ce se dovedeste benefic atat pentru cei care vand, cat si pentru cei care cumpara.

El cuprinde rezultatele unor ani intregi de cercetari si experienta ai unora dintre cei mai mari specialisti americani in vanzari.

Lucrarea de fata reprezinta o investitie necesara, la indemana oricarui om ce asaza profesionalismul pe primul plan. Tehnicile si recomandarile din aceasta carte vizeaza fiecare etapa a procesului de vanzare in parte, de la identificarea clientilor potentiali pana la livrarea produsului. Aplicarea lor va poate aduce avantaje serioase in fata competitorilor.

Посмотри и похожие товары для Tehnici de a vinde. Dale Carnegie

Характеристики книги
Язык Румынский
Alti cumparatori au cumparat